amersfoort
amersfoort

Bedrijfsuitje in Amersfoort

Dit keer een origineel bedrijfsuitje?

Genoeg van heidagen en teamevenementen die vooral verplicht zijn maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij Doe Amersfoort! Doe Amersfoort heeft leuke, originele en spannende uitjes waarbij teambuilding centraal staat.

Amersfoort

Wil je de stad waar je werkt een beetje beter leren kennen? In Amersfoort valt genoeg te ontdekken. Tijdens de City Experience kom je op de meest verrassende plekjes van deze leuke stad terwijl je samenwerkt om te fotograferen en cryptische opdrachten op te lossen.

Of het spannende The Target... In dit spannende virtuele achtervolgingsspel is Amersfoort het decor van jullie jacht op een ontsnapte gangster. Bekijk ook het filmpje.

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega's overweg? Daar kom je wel achter met de City Challenge in Amersfoort! Onder tijdsdruk opdrachten uitvoeren om uiteindelijk een Sudoku-puzzel te kunnen maken? Dat lukt alleen met teamwork.

De dierentuin is eigenlijk ook altijd leuk. En zeker wanneer je met je team allerlei opdrachten moet uitvoeren en raadsels ontcijferen tijdens de Zoo Experience.

Uit

Amersfoort heeft ook genoeg leuke cafés en restaurants voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Doe Amersfoort is het nooit zomaar een diner... Met het Walking Dinner moet je eerst de drie gangen van je diner nog verdienen door ze te vinden met hilarische routebeschrijvingen en ludieke verplaatsingen. Met De Mol aan tafel probeert iemand in jullie gezelschap de avond te saboteren terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Amersfoort heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Doe Amersfoort!