amersfoort
amersfoort

Uitjes in Amersfoort

Leuke, originele, spannende en culinaire uitjes in Amersfoort

Bij Doe Amersfoort vind je originele, leuke en sportieve uitjes. Voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot familiedag en vrijgezellenfeest. Spanning, natuur, culinair of cultuur, Doe Amersfoort heeft het allemaal en alles in de mooie, gezellige stad Amersfoort.

Ontdek Amersfoort

Bij sommige uitjes leer je van alles over Amersfoort en kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Bijvoorbeeld bij City Experience waar je foto's moet maken van de stad en met cryptische en grappige opdrachten overal komt. Zo leer je de geschiedenis en cultuur van Amersfoort wel kennen.

Of ontdek Amersfoort tijdens een smakelijke verkenningstocht met de Unique Diner Tour! Hierbij moet je je gerechten vinden in drie verschillende restaurants, maar om die te vinden moet je wel even zoeken...

Amersfoortse criminelen

Bij andere uitjes is deze prachtige stad het decor van het spannende spel dat je met je team speelt. Zo is er in The Target een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis die jullie op gaan jagen aan de hand van het spoor dat hij achterlaat. Of het van tv bekende Wie is de Mol?. Een van jullie saboteert de boel - maar wie?

De keuken van Amersfoort

Uit eten gaan kan in Amersfoort ook heel goed en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Bij De Mol aan tafel bijvoorbeeld geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je erachter probeert te komen wie van jullie de Mol is.

Doe Amersfoort uitjes

Naast deze zijn er talloze andere leuke uitjes, zoals een GPS-steptocht, een zoektocht door de dierentuin, Levend Sudoku of Stadsmonopoly... Doe Amersfoort is net zo veelzijdig als Amersfoort zelf. Of je gaat voor sportief, culinair, cultureel of spannend en of het nu is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje: bij Doe Amersfoort vind je altijd de leukste uitjes!