amersfoort
amersfoort

Jacht naar de Macht in Amersfoort - uitje in Amersfoort

Jacht naar de Macht in Amersfoort Jacht naar de Macht in Amersfoort Jacht naar de Macht in Amersfoort Jacht naar de Macht in Amersfoort

Word samen met uw team de machtigste familie van Amersfoort. Bezoek hiervoor de diverse omkoop- en afperspunten in de stad en probeer ondertussen ook de Don te vinden!

Het verhaal 

De maffia is aan de macht in Amersfoort. De huidige Don is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en heeft geen respect voor de erecodes. De inwoners van Amersfoort hebben het zwaar en moeten veel geld betalen. Het is de taak van uw team om dit op te lossen en de macht in de stad over te nemen! 

Het spel 
Tijdens het spel moet uw team de machtigste familie van Amersfoort worden. Door het verzamelen van geld en het vinden van de Don kunt u de macht overnemen. De Don is een persoon die rondloopt in het centrum van Amersfoort. 

U krijgt per team ('familie') van ongeveer 5 personen een kaart mee van het centrum van Amersfoort, waarop verschillende punten genoteerd staan. Ook krijgt u een speciale telefoon mee. Op het moment dat u een punt dat op de kaart staat bereikt dan zal de telefoon dit aangeven. U kunt dan op de telefoon een meerkeuzevraag bekijken. Beantwoordt u de vraag correct, dan krijgt u een hint over de locatie of het uiterlijk van de Don. Ook verdient u geld met iedere goed beantwoorde vraag. 

Maar let op! De andere families lopen ook door de stad, op zoek naar geld en... de Don!

Tactiek 
De verschillende punten waarop vragen beantwoord kunnen worden zijn onderverdeeld in omkooppunten en afperspunten. U kunt echter pas omkopen wanneer jullie team al voldoende geld heeft verzameld door middel van afpersen. Vooraf een goede tactiek bepalen kan dus het verschil maken tussen winnen en verliezen. 

De eerste anderhalf uur van het spel is de tussenstand op de telefoon te zien. Op de telefoon kunt u zien op welke positie uw team staat. Bovendien is hier ook te zien welke andere families, tegen wie u strijdt, de Don al gevonden hebben en hoeveel geld zij al hebben verzameld. Door middel van verschillend gekleurde hoeden is de teamindeling voor iedereen te zien en krijgt ieder team een eigen familienaam. Na ongeveer anderhalf uur gespeeld te hebben is de tussenstand niet meer te zien voor de teams. Hierdoor blijft de eindstand altijd spannend...

Lukt het u om de Don te vinden en het meeste familiekapitaal op te bouwen voor de tijd om is?

Extra: themavragen 
Het afpersen en omkopen gebeurt door vragen over onder andere de stad en de Italiaanse Maffia goed te beantwoorden. De vragen tijdens het spel kunnen ook aangepast worden. Hierdoor kunt u eigen vragen aanleveren over bijvoorbeeld het bedrijf (voor een bedrijfsuitje) of over het bruidspaar (voor een vrijgezellenfeest) die dan tijdens het spel terugkomen. Het spel met themavragen kan al voor slechts € 5,- extra per persoon. 

Het is dus een spannend, competitief, en interactief stadsspel! In korte tijd komt u langs alle leuke en mooie plekjes die de binnenstad te bieden heeft. Aan het eind krijgt het team dat het best gescoord heeft een kleine attentie en wordt er afgesloten met een consumptie.

TIP: Combineer dit programma met een workshop digitale fotografie, de fotografen fotograferen de spelers!! 

Reserveer

Prijs

39,35 pp (min. 10 personen)
34,50 pp (min. 15 personen)

Duur

3 uur

Inclusief

2 consumpties p.p.
Gebruik van materialen
Gebruikmaking van smartphones
Instructie en begeleiding
Prijsuitreiking (indien gewenst)
Spel

Exclusief

Overige consumpties

Uitje reserveren? Boek Jacht naar de Macht in Amersfoort nu!

U wilt één of meerdere activiteiten bij ons reserveren. Vult u hieronder alleen de gegevens in die voor u van toepassing zijn. De velden met een * (sterretje) zijn verplicht om in te vullen.
Persoonsgegevens
Bedrijfsnaam
Geslacht Man Vrouw
Voornaam / Initialen
Achternaam *
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon
Telefoon mobiel *
E-mail *
Factuuradres (alleen invullen indien afwijkend)
Factuuradres
Postcode Factuuradres
Plaats Factuuradres
Gegevens van het uitje
Reden van het uitje *
Voorkeursdatum
Voorkeurstijd
Aantal personen personen
Vragen / Opmerkingen
Vervolg Boekingstraject

Na ontvangst van uw boekingsformulier sturen wij u zo spoedig mogelijk een deelnamebewijs (voucher) en de factuur.

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden en de werkwijze van Stad Unique (hier te lezen) en ga hiermee akkoord.*
Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden en werkwijze
Ik weet dat dit een reservering is en dus niet vrijblijvend is. Bij annulering zijn er kosten aan verbonden.*
Ja, ik weet dat aan annulering kosten verbonden zijn.
Blijf op de hoogte van nieuwe uitjes, speciale acties en aantrekkelijke kortingen.
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden.
Wilt u zo vriendelijk zijn onderstaand woord over te tikken in het boxje ernaast? Dit voorkomt dat virussen ons formulier in kunnen vullen.

*