amersfoort
amersfoort

Vrijgezellenfeest in Amersfoort

De leukste uitjes in Amersfoort voor een vrijgezellenfeest

Je vriendin of vriend gaat binnenkort trouwen. Wat doe jij dan? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Amersfoort natuurlijk! Doe Amersfoort heeft alles in huis om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest stem je natuurlijk af op de aanstaande bruid/bruidegom en wat die leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende Jacht naar de Macht of Wie is Mol?. In Jacht naar de Macht jaag je in teams op de maffiabaas die heel Amersfoort afperst. Met Wie is Mol? moet je net als op tv de saboteur in jullie groep ontmaskeren terwijl je in teams tegen elkaar strijdt. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer als vrienden een drankje.

Sportief uitje

Liever iets sportiefs? Maak bijvoorbeeld een leuke GPS-wandeling of -steptocht. Op deze tocht moet je op sommige punten vragen beantwoorden. Doe je dat juist, dan krijg je nieuwe GPS-coõrdinaten om je tocht voort te zetten naar de eindlocatie en het welverdiende drankje. Of ze er nu gaan wonen na de trouwdag, ze er juist weg gaan of omdat Amersfoort gewoon een leuke stad is, de GPS-steptocht of wandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Doe Amersfoort heeft culinaire en originele avondprogramma's als de Unique Diner Tour of De Mol aan Tafel. De Diner Tour is een smakelijke verkenningstocht door Amersfoort. Je doet drie gezellige restaurants aan in Amersfoort voor achtereenvolgens voor-, hoofd- en nagerecht en dat allemaal voor een zeer acceptabele prijs! Bovendien verplaats je je met ludieke routebeschrijvingen naar het volgende restaurant. In De Mol aan Tafel speel je 'Wie is de Mol' terwijl je geniet van een driegangendiner. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!